Bun venit în secțiunea Cariere a

Cheza SRL

Noi, la Cheza SRL, considerăm că cei care formează echipa noastră sunt cea mai importantă resursă și principalul nostru activ. Angajăm oameni de calitate, care își doresc să aibă un impact pozitiv în domeniul construcțiilor civile și industriale, și care valorizează inovația, calitatea și sustenabilitatea.

Cariere Cheza SRL

Dacă sunteți un profesionist ambițios, inovator și dedicat, care își dorește să lucreze într-o companie cu o cultură puternică bazată pe responsabilitate, calitate și respect, vă invităm să vă alăturați echipei noastre.

Avem oportunități de carieră în diverse domenii, inclusiv inginerie, management de proiect, logistică, vânzări și multe altele. Toți angajații noștri beneficiază de oportunități de dezvoltare profesională continuă și de un mediu de lucru stimulativ și respectuos.

Folosiți formularul de pe această pagină pentru a trimite CV-ul dvs. În momentul în care vom avea o poziție disponibilă care se potrivește cu experiența și abilitățile dvs., vă vom contacta pentru a discuta mai multe detalii.

COMPLETAȚI FORMULARUL DE MAI JOS

    Haideți să construim împreună un viitor mai bun cu

    Cheza SRL