Beneficii principale

Stație de concasare și valorificare a deșeurilor din construcții – Eficiență, sustenabilitate și conformitate cu Cheza SRL

 • Reducerea costurilor de gestionare a deșeurilor din construcții;
 • Transformarea deșeurilor în materiale reciclate de înaltă calitate;
 • Contribuția la protecția mediului și practicile sustenabile;
 • Conformitate cu reglementările și legislația în vigoare;
 • Sprijin din partea unei echipe de experți în domeniu.
Descrierea serviciului

Vă oferim servicii profesionale de concasare și valorificare a deșeurilor din construcții, punând la dispoziție o stație modernă și eficientă, capabilă să transforme deșeurile în materiale reciclate de înaltă calitate. Prin aceste servicii, vă ajutăm să optimizați gestionarea deșeurilor, să reduceți costurile și să contribuiți la protecția mediului, asigurându-vă în același timp că proiectele dvs. de construcții respectă legislația în vigoare.

La nivel național, această problemă reprezintă o preocupare majoră a autorităților care sunt responsabile de protejarea mediului înconjurător.

Deșeurile din construcții și demolări sunt cele care provin din activitățile de construcții, renovări, demolări de case, poduri, diguri, drumuri sau alte tipuri de construcții.

În această categorie intră inclusiv deșeurile din betoane, cărămizi, moloz, asfalt, țigle, mortar, ipsos, deșeuri ceramice (gresie, faianță, obiecte sanitare), nisip, pietriș.

Concasarea deșeurilor din construcții și demolări ne preocupă dintotdeauna! Echipa noastră ține cont de mediul înconjurător și dorește să ofere oamenilor o alternativă la colectarea și transformarea deșeurilor din construcții.

Deșeurile din construcții și demolări trebuie să fie colectate și reciclate de o echipă serioasă. Noi vă stăm la dispoziție atunci când aveți nevoie de concasarea deșeurilor din construcții și demolări!

Ne ocupăm cu reciclarea deșeurilor din construcții, colectarea deșeurilor din construcții, dar și valorificarea deșeurilor din construcții!

Gestionare

Gestionarea corectă de deșeuri din construcții și demolări începe întotdeauna cu o planificare bine pusă la punct. Echipa noastră este conștientă de importanța diminuării și gestionării corecte a deșeurilor provenite din construcții și demolări, de aceea vă putem asigura de faptul că vom identifica din start obiectivele smart și căile de reducere a deșeurilor care urmează să fie generate.

De asemenea, stabilim materialele care pot fi reciclate sau reutilizate, inclusiv transportarea în sensul acesta.

Gestionăm deșeurile din construcții și demolări în conformitate cu legislația privind gestionarea acestora.

Mai mult de atât, operațiunile ce țin de sortare, colectare, procesare, valorificare și eliminare ale deșeurilor vor fi realizate doar în locul în care au fost generate sau în locuri autorizate, de aceea nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acest aspect.

Vom lua cele mai bune măsuri pentru gestionarea deșeurilor din construcții și demolări în conformitate cu Uniunea Europeană! Așadar, acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care fiecare persoană ar trebui să apeleze cu încredere doar la firme specializate și autorizate atunci când discutăm despre reciclarea, sortarea și colectarea unor materiale de construcții.

Vă putem oferi mai multe detalii telefonic, astfel încât să puteți lua o decizie corectă pentru dumneavoastră! Vă oferim profesionalism și eficiență ridicată la un preț foarte bun!

Garanții oferite:

 • Materiale reciclate de înaltă calitate, conforme cu standardele tehnice;
 • Asistență și consultanță de specialitate din partea echipei noastre de experți;
 • Un proces de concasare și valorificare eficient și sigur.

Beneficiile ecologice:

 • Reducerea consumului de resurse naturale prin utilizarea
  materialelor reciclate;
 • Diminuarea volumului de deșeuri depozitate
  în gropile de gunoi.

Sustenabilitate:

 • Promovarea economiei circulare și a practicilor sustenabile
  în industria construcțiilor;
 • Investiții în tehnologii inovatoare
  și procese ecologice.

Respectarea legislației în construcții:

 • Conformitate cu reglementările și standardele
  de mediu și calitate;
 • Asigurarea unui mediu de lucru sigur
  și responsabil.

Deșeurile din construcții

Am observat că deșeurile din construcții sunt adesea neglijate și ajung în cele mai nepotrivite locuri: la periferiile orașelor, în albiile râurilor sau pe terenuri abandonate. Știm că gestionarea acestor deșeuri poate fi dificilă, așa că ne-am propus să venim cu o soluție.

De aceea, am început să ne ocupăm și de colectarea deșeurilor din construcții. Am pregătit pentru tine următoarele opțiuni:

Poți aduce deșeurile la stația noastră de reciclare din Măneuți – Frătăuții Vechi;

Colectăm noi deșeurile de pe platformele amenajate de autorități sau
societăți comerciale;

Îți punem la dispoziție containere de diferite dimensiuni pentru colectarea
deșeurilor.

Pentru zonele aglomerate din orașe, avem soluții speciale cu tuburi de cădere pentru moloz;

Curățăm noi terenurile poluate cu deșeuri din construcții, inclusiv depozitele închise necorespunzător, folosind echipamente proprii;

Demolăm și aducem terenul la starea inițială, reciclând toate materialele rezultate în acest proces.

Procesul de reciclare este realizat cu echipamente moderne, care respectă normele europene de poluare. Și ce e mai frumos, materialele rezultate sunt refolosite în industria construcțiilor, într-un mod complet sustenabil.

Punem valorificarea responsabilă a deșeurilor pe primul plan. Nu mai lăsa deșeurile din construcții să devină o problemă. Haide să construim împreună un viitor mai curat!

Nu mai aștepta! Valorifică deșeurile din construcții și contribuie la un mediu mai curat și mai sustenabil, alegând serviciile oferite de Cheza SRL.

Contactează-ne acum pentru a descoperi cum putem transforma deșeurile în resurse valoroase pentru proiectele tale de construcții.

Împreună, putem construi un viitor mai verde!

CERERE OFERTĂ!

Pentru a discuta despre nevoile dvs. și pentru a afla cum vă putem ajuta să transformați viziunea dvs. în realitate, cu expertiza și inovația Cheza SRL.

CERERE OFERTĂ

  CERERE OFERTĂ